Som Kiwe Studio!

Kiwe Studio combina els serveis d’estudi de disseny gràfic amb els d’un estudi artístic. I direu: «Però aviam, què sou? Un estudi de disseny gràfic o un estudi d’art?».

Som, simplement, un estudi creatiu. Ens trobareu al carrer de la Riera, al bell mig del nucli antic de Vic, declarat punt d’interès artesanal per la Generalitat de Catalunya el 2018. De fet, la creació artesana és un dels nostres trets distintius: en els nostres dissenys procurem sempre partir de tècniques artesanals —la il·lustració, el lettering, la cal·ligrafia— que ens acostin a la realitat palpable, a la vida que batega en cada projecte. A més, disposem d’un taller de serigrafia artesana, en el qual oferim serveis d’estampació amb productes sostenibles tant per a reproducció comercial com per a obres seriades.

Creiem que el nostre estudi no s’explica sense entendre qui som.

Elisabet Puigblanqué

Des de sempre m’havia agradat dibuixar i anar de viatge amb una llibreta per prendre apunts de dibuix. Durant l’adolescència sabia que volia dedicar-me a alguna cosa relacionada amb l’art, per això vaig fer el batxillerat artístic i després un grau superior de gràfica publicitària a l’Escola d’Art de Vic. Com que el disseny gràfic vol molt ordinador, sempre he fet classes de pintura (oli i aquarel·la), perquè trobava a faltar el llapis, els pinzells i tacar-me de pintura. A més a més, al costat d’en Carles he après molt bé la tècnica de la serigrafia.
També m’agrada el teatre, en faig des dels nou anys, i miro d’anar a veure tota mena d’espectacles en directe sempre que puc. Una altra afició que conservo de la infantesa és llegir: sempre miro de tenir un llibre començat i m’agrada llegir-ne unes quantes pàgines abans d’anar a dormir. De més gran, m’he interessat per la música i canto en un grup de gòspel.

Carles Gómez

Quan era petit i em demanaven què volia ser de gran, sempre deia que volia ser pintor de quadres. La mestra, però, em va convèncer que no m’hi podria guanyar la vida. Per això vaig decidir estudiar un grau mitjà de disseny gràfic, però vaig arribar tard a la inscripció i em vaig haver d’inscriure al batxillerat artístic a l’Escola d’Art de Vic, on també vaig fer gràfica publicitària. Posteriorment, vaig cursar un postgrau d’il·lustració creativa a l’escola Eina de Barcelona, que va suposar un punt d’inflexió a l’hora d’entendre el disseny i la creativitat. A partir d’aquí, Kiwe Studio va emprendre el canvi cap a l’estudi creatiu que som actualment.
Vinc d’una família d’artistes marcials, per això el meu estil té influència de la cultura oriental, que pot ser fins i tot una filosofia de vida. Combino la feina a l’estudi amb impartir classes de karate i jiu jitsu, i m’agrada cuidar bonsais. He format part de diversos projectes musicals com a bateria i he estudiat ceràmica a l’Escola d’Art de Vic.