Disseny gràfic

Posem tota la nostra creativitat i tots els nostres mitjans al servei del teu missatge, perquè es transmeti de la manera més efectiva. I si ha d’arribar lluny, cal començar des del principi: ens agrada conèixer a fons el teu projecte i treballar-hi amb tècniques artesanes, per tal que el disseny que en resulti sigui proper i humà.

Branding

Digue-n’hi brànding, digue-n’hi construcció de marca, digue-n’hi identitat corporativa o digue-n’hi com vulguis. T’escoltem, creem i t’assessorem perquè la imatge de la teva marca representi justament allò que vol ser. Es tracta d’un procés en el qual la coherència, la naturalitat i l’evolució, pilars bàsics de la nostra manera de treballar, són fonamentals.

Tipografia

La tipografia és una part essencial del disseny: cada projecte necessita una lletra que s’adapti i sigui coherent amb el conjunt de la proposta gràfica i les necessitats de cada encàrrec. El que fa especial el nostre tractament de la tipografia és que ens hem format en lettering i cal·ligrafia. En molts casos, acabem dibuixant els caràcters nosaltres mateixos —o en modifiquem d’existents— per tal que cada creació tingui un traç més viu, únic i humà.

Cartelleria

La cartelleria creativa és una àrea que, passi el que passi, mai deixarà d’existir. S’hi poden conjugar tots els aspectes del disseny en què ens hem especialitzat: la il·lustració, el lettering i l’ús de tècniques artesanes. A més a més, depenent del tiratge i el format del cartell, ens podem encarregar fins i tot d’imprimir-lo al nostre taller artesà de serigrafia ecològica. Malgrat tot, com sempre, adaptem la nostra feina als requisits de cada encàrrec i busquem sempre la millor solució per a cada cas.

Merchandising

Vols que la teva marca acompanyi la gent en tot moment? A Kiwe t’hi podem ajudar. Creem dissenys únics que estampem al nostre taller de serigrafia en tota mena de suports, principalment paper i teixits, perquè el teu negoci formi part d’objectes quotidians com bosses o samarretes.

És un procés totalment artesà i sostenible, amb tinta ecològica de base d’aigua i amb productes i proveïdors exclusius i de proximitat.