Il·lustració

A cavall entre l’art i el disseny gràfic, per nosaltres la il·lustració és una eina d’expressió gràfica que explica un concepte, una idea o un relat. Es pot aplicar en publicitat, en textos, en infografies… La il·lustració arriba sempre allà on les paraules no arriben. És part de la nostra marca, del nostre estil, un dels recursos que tenim com a dissenyadors, i l’apliquem sempre que el projecte ho necessiti.

Llenguatge d’expressió artística

La il·lustració és el punt de partida de moltes de les nostres obres artístiques: en moltes s’hi pot veure un traç característic, uns trets comuns entre personatges, una determinada manera d’expressar el moviment i les formes que fan que hàgim convertit la il·lustració en part de la nostra manera mirar, el nostre filtre, el nostre llenguatge d’expressió artística.

Eina per elements publicitaris

Dins de la publicitat, la il·lustració pot enriquir el missatge que es vulgui transmetre. Pot ajudar a crear un determinat clima, però també pot aportar-hi moviment, dinamisme, i fer que allò que volem vendre expliqui una història, que tingui un determinat relat.