Nosaltres

Som un equip creatiu i tècnic en formació constant. Ens hem especialitzat en diferents camps: disseny, il·lustració, estampació i lettering. Entenem l’art i el disseny com una manera de canviar el nostre entorn i fer-lo millor. A més podreu trobar les nostres obres a la botiga.

Ens agrada treballar sobre suports tradicionals, la base del que fem és molt artesanal, fet que t’obliga a viure el procés creatiu d’una manera més tangible, intens, concient… proporcionant resultats molt més frescos i amb un toc de wabi sabi que sempre alegra i humanitza els nostres treballs.

El nostre públic és molt ampli i cada client és únic. Podem atendre des d’empreses que necessiten una marca, associacions que volen fer samarretes, vendre una tinta a creatius i particulars o organitzar un taller per gent amb ganes d’aprendre, fins i tot venim a estampar a la teva festa!

Vols conèixer el nostre dia a dia?
Facebook / Instagram

Serveis per empreses

IDENTITAT CORPORATIVA

Logotips
Manual corporatiu
Papereria
Rotulació
Vehicles
Uniformes
Senyalètica

COMUNICACIÓ GRÀFICA

Catàlegs
Tríptics
Cartells
Displays
Anuncis premsa
Lones
Invitacions

IL·LUSTRACIÓ

Premsa
Editorial
Publicitària
Infantil

DISSENY EDITORIAL

Revistes
Publicacions comercials
Llibres

ESTAMPACIÓ

Serigrafia tèxtil
Serigrafia paper
Obra seriada
Segells

PÀCKAGING

Disseny d’envàs
Etiquetes
Línies de producte

ESPAIS CORPORATIUS

Estands
Suports per fires
Inflables publicitaris

SERVEI DE PRODUCCIÓ

Gestionem la producció de tots els nostres dissenys treballant des del nostre taller i amb la cartera de proveïdors més adients per a cada projecte. Li entreguem directament la feina de manera personalitzada i amb la màxima rapidesa i eficàcia.