Sobre la botiga de KIWE

KIWE estudi gràfic: carrer de la riera 26 B, baixos

Correu: [email protected]

Tel: 931164542 / 654188889 – Dilluns a divendres 9-18h.

Modalitats d’enviament

Enviament 72 h. 7,20 € (iva incl.) – Lliurament a la Península 72 hores, dies laborables.
No fem enviaments a Ceuta / Melilla i Canàries.

Si fas la teva comanda durant un cap de setmana o dia festiu, es tramita el següent dia laborable. En cas de realitzar el pagament per transferència bancària, l’enviament no s’efectua fins que rebem el comprovant de pagament.

Formes de Pagament

Targeta de crèdit Visa o Mastercard
Una modalitat molt segura, en la que les teves dades bancàries queden protegides de l’accés no autoritzat durant la transmissió.

Transferència bancària
Fent una transferència al número de compte que se’t mostra al final del teu procés de compra, i sempre fent constar el teu número de comanda. L’enviament s’efectua quan rebem el comprovant de pagament. Si després de 10 dies no ho hem rebut, cancel·larem la teva comanda.

Contra reemborsament
Aquesta modalitat et permet pagar en efectiu en el moment de rebre el paquet; té un càrrec addicional del 3% de l’import total de la teva comanda amb un mínim de 2€ per comanda.

Paypal
Si ets client habitual d’aquest servei, pots usar-lo per fer el teu pagament.

Devolucions

Si no quedes satisfet* amb el producte pots retornar-lo en un plaç de 15 dies, contacta amb nosaltres per email a [email protected] o mitjançant el telèfon 931164542 / 654188889 (dilluns a divendres 9-18h.) indicant el número de comanda i el motiu de la devolució. Els productes hauran de ser retornats sempre per compte del client i en el seu embalatge original, només d’aquesta manera podrem reemborsar o substituir els productes.

Per altra banda si en rebre la comanda està deteriorada o si la mercaderia rebuda no és la que vas sol·licitar, hauràs de notificar en un termini màxim de 48 hores a partir de la recepció de la comanda, podràs fer-ho per email a [email protected] o mitjançant el telèfon 931164542 / 654188889 (dilluns a divendres 9-18h.). En aquest cas, l’enviament serà totalment gratuït.