JOC DE CADIRES

Benvolgudes, benvolguts

 Desde Kiwe hem creat una serie limitada a 11 unitats de serigrafia a 4 tintes de 50 x 65 cm per l’exposició col·lectiva i temàtica  Com una cadira a La Casa Elizalde de Barcelona, el dimecres 18 d’octubre de 2017 a les 19.30 h.

RECUPEREM EL BLOG!

Hem decidit recuperar el blog! Perquè la veritat és que tenim moltes coses per explicar i que pensem que us poden interessar. Què hi posarem?
Doncs us presentarem els artistes que exposen al #murdekiwe, explicacions dels projectes que estem treballant o que ja han sortit a la llum, ensenyarem materials nous que ens arriben i podeu comprar, farem una presentació dels fanzines que tenim al nostre quiosc, i molt més… Ens llegireu?

Fins a la pròxima!

PER FI NOVA WEB!

Ja estem aquí un setembre més, i com si comencéssim el curs, comencem una nova temporada de KIWE! i que millor que engegar amb renovacions? per això hem aprofitat aquests dies de pausa per fer un canvi de look a l’imatge corporativa i acabar de renovar la web, que després de 6 mesos sense… ja tocava!

I la web entra amb novetats:

Estem preparant botiga online!
En les pròximes setmanes l’engeguem. Quan estigui preparada ho anunciarem a les xarxes. Seguiu-nos!

Recuperem el blog!
Explicarem projectes que fem, us presentarem els artistes que exposen al #murdekiwe, novetats a la botiga… i tot creguem que pot ser interessant.

Fins aviat!